A jó alom titkai

 

Miért jó Önnek, ha jó minőségű almot választ kedvencének?

- A hagyományos almokkal szemben a jó minőségű almok összecsomósodnak nedvesség hatására, így nem kell pár naponta az egész almot kiönteni, elegendő csak a bepiszkított, összeállt alomrészt és a szilárd ürüléket kiszedni. Csak a kivett mennyiség pótlandó, ezért rendkívül gazdaságosak.
- Higiénikusabb, hiszen nem kell napokig az összepiszkított almot kerülgetni. Az almot könnyű mindig szárazon, tisztán tartani.


- A vizelet egyszerű eltávolításának és a minőségi almokban található szagmegkötő anyagoknak köszönhetően elkerülhetőek a kellemetlen szagok, amik a macska vizelettel együtt járnak, különösen kandúrok esetében.

Miért jó kedvencének, ha jó minőségű almot választ?
- A kijáró cicáknak lehetőségük van arra, hogy gondosan megválasszanak egy tiszta, nyugodt zugot, ahol elvégezhetik dolgukat. A lakásban tartott cicáknak etéren nincs sok választási lehetőségük, ugyanakkor különösen érzékenyek a macskavécé higiéniájára, amit a cicatartónak kell biztosítani. Egy szagtalan, friss almot minden macska sokkal szívesebben használ, így megelőzhetjük a vizelet-visszatartásból eredő húgyúti problémákat, illetve rossz vizeletürítési szokásokat (pl. alom mellé piszkítás).

Keresse patikánkban a kiváló minőségű, 100 %-ban természetes, agyag alapú Biokat’s almokat!

  
 
Székhely:
8220 Balatonalmádi, Veszprémi út 18.
 
Telefon: +36 70 392 7174
                  06 88 430 112
Email: dr.dani.katalin@gmail.com
 
Nyitvatartás:
 
H-P: 9-13 és 15-18
Szombat: 9-12
Vasárnap: zárva
 
 


Elfogadóhely

maestro MasterCard early 1990s logo

visa visa electron

gls logo