VMP

 

A kutyák és macskák egészséges táplálásához nemcsak elegendő energia, szénhidrátok, zsírok, fehérjék és aminosavak szükségesek, hanem megfelelő arányban kell lennie az ásványianyag-, a nyomelem- és a vitaminellátásnak is.
Az állatorvosi munka egyre nagyobb szeletét adja a fentebb említettek hiánya, amely számtalan formában nyilvánul meg (kezdve az allergiás problémáktól az emésztőszervi panaszokig, stb.) és nem utolsó sorban életminőség és élethossz befolyásoló hatással is bír.
Minőségi éhezésről kedvtelésből tartott állataink esetében is egyre több alkalommal beszélhetünk, ezek okai két nagy csoportra oszthatók.

- az első a kifejezetten silány, lassan minden sarkon fellelhető, vonzó csomagolású termékek (az úgynevezett „junk food” kategória)
- a második a házi koszttal történő etetés, amelyek sokan a mai napig is a maradékkel azonosítanak
Ezekben az esetekben házi kedvenceink hiánybetegséggel küszködnek, amelyek előbb-utóbb mindenképpen külső fizikális jeleket (fénytelen szőr, nagy mennyiségű, bűzös széklet, stb) mutatnak.
Ezek orvoslására rendkívül jól alkalmazhatóak a multivitamin készítmények, a különféle immunerősítők, amelyek állatorvosi rendelőben és állatpatikákban szerezhetők be.
Közülük példaként ajánljuk a Pfizer VMP vitamin- és ásványi anyag készítményt, amely az elmúlt évek alatt már sokszor bizonyította kiváló hatását és méltán tett jó hírnévre szert.
Kiszerelése: 50 db/doboz, adagolása:

Naponta 1 tabl./10 ttkg.
Kölyökkutyá¬n, kismacskának: 1/2-1 tabl/nap,
macskának: 1/2-1 tabl/nap,
kistestű kutyának: 1 tabl.,
köze¬pes testűnek: 2-3 tabl.,
nagytestű fajtáknak: 4 tabl. naponta
Ára: 6 400 Ft

A cikk és további hasznos olvasnivalók Facebook-oldalunkon: http://on.fb.me/20u4Kue

 

  
 
Székhely:
8220 Balatonalmádi, Veszprémi út 18.
 
Telefon: +36 70 392 7174
                  06 88 430 112
Email: dr.dani.katalin@gmail.com
 
Nyitvatartás:
 
H-P: 9-13 és 15-18
Szombat: 9-12
Vasárnap: zárva
 
 


Elfogadóhely

maestro MasterCard early 1990s logo

visa visa electron

gls logo