Trovet MG

 

Ön is szeretne tenni idősödő kutyája egészségéért, jólétének megőrzéséért? Szeretné, ha kutyája visszanyerné mozgékonyságát? Önnek is gondot okoz, hogy a több különféle táplálékkiegészítő között eligazodjon, vagy azokat beadja kutyájának? A megoldás már létezik: egy ízletes táp, mely tartalmazza mindazokat az ízületvédő, immunerősítő összetevőket, amelyre idősödő és/vagy mozgásszervi panaszokkal küzdő kutyájának szüksége van. TROVET Mobility & Geriatrics.

A kutyák jelentős része szenved arthrosistól, mely az ízületek kopásával járó fájdalmas betegség. Legjellemzőbb tünetei: az állat nehezen áll fel, valamelyik végtagjára sántít, aktivitása és terhelhetősége csökken. Ezeket a tüneteket nem szabad pusztán az öregedés számlájára írni! Egy kezelhető (és kezelendő) állapotról van szó, amin megfelelő terápiával sokat javíthatunk. A terápia javarészt a fájdalom csillapítására és a gyulladás csökkentésére irányul. A gyógyszeres kezelést azonban kiegészíthetjük, sőt akár jelentősen le is csökkenthetjük: megfelelő eleség kiválasztásával lassíthatjuk a folyamatot és javíthatunk kedvencünk életmínőségén. A TROVET Mobility & Geriatrics eledel olyan ízületvédő összetevőket (zselatin, kondroitin-szulfát, glükózamin) tartalmaz, amelyek segítenek regenerálni a megkopott ízületi porcfelszínt, visszaadni az ízületek rugalmasságát. Kínai Tömjénfa és ördögkarom kivonata, valamint a benne található magas omega-zsírsav tartalmú halolaj gyulladás- és fájdalomcsökkentő hatású. A hozzáadott természetes antioxidánsoknak ( zöld tea, szeder- és szőlőhéj kivonat, E-vitamin ) köszönhetően támogatja az idősödő szervezet ellenállóképességét a káros hatásokkal szemben. Optimálisan összeállított energiatartalma és a hozzáadott L-karnitin segít fenntartani a testsúlyt, így az izületekre sem hárul többlet terhelés.

Kétféle kiszerelésben kapható: 2,5 kg és 12,5 kg.

Adagolása: egy 20 kg-os kutya esetén max. 200g/nap, így a nagy kiszerelés több, mint 2 hónapig elegendő. Ára 6 000 és 22 000 Ft

 

A cikk és további hasznos olvasnivalók Facebook-oldalunkon: http://on.fb.me/1QUIcSn

 

 

  
 
Székhely:
8220 Balatonalmádi, Veszprémi út 18.
 
Telefon: +36 70 392 7174
                  06 88 430 112
Email: dr.dani.katalin@gmail.com
 
Nyitvatartás:
 
H-P: 9-13 és 15-18
Szombat: 9-12
Vasárnap: zárva
 
 


Elfogadóhely

maestro MasterCard early 1990s logo

visa visa electron

gls logo