Belcando600

 

A táplálkozás fontosságát sosem tudjuk eleget hangoztatni. Az elmúlt két bő évtized tengernyi példával bizonyította mindezt, se szeri, se száma azoknak az eseteknek, amelyek kiindulási pontja a nem megfelelő táplálék kiválasztása, a végállomása pedig az állatorvosi vizit majd kezelések hosszadalmas, költséges és bosszantó sora.

Ezt próbáltuk a honlapunkon is röviden, lényegre törően megfogalmazni (link a honlapra) , ezt próbáljuk átadni a patikába betérő, érdeklődő tulajdonosok számára is. Legnagyobb örömünkre az elmúlt 3 év alatt igen sokan hallgattak erre az üzenetre és a gyakori, táplálásból fakadó tünetek, betegségek terén rendkívül pozitív irányba történő javulásokat észleltek.


Napi tapasztalatainkat és filozófiánkat követve sosem álltunk be a profitot elsődlegesnek tekintő, minél több eleséget eladni kívánók ijesztően népes táborába, vállalva a törvényszerű forgalomcsökkenést, amit az elégedettségi index bőven egyensúlyozott.
Ugyanakkor meghallottuk azt a kérést is, miszerint igény lenne egy alacsonyabb árkategóriát, de ugyanakkor kiváló minőséget képviselő termékre is. Ennek eleget téve, de filozófiánk fel nem adva vezetjük be a Belcando tápcsaládot, melyet ezúton ajánlunk szíves figyelmükbe. Kölyöktől az idős korúig, túlsúlyostól az érzékenyebb gyomrúakig, gabonallergiásoktól a nagy igénybevételű munkakutyákig, mindenki számára tudunk megfelelő alternatívát nyújtani.
Fontosnak tartjuk kihangsúlyozni az árat is. Amint a Royan Canin országos listaárából is 10% kedvezményt nyújtunk vásárlóink részére, úgy a Belcando tápokat, konzerveket is kifejezetten a piaci ár alatt értékesítjük. Nagyobb kiszerelés vagy mennyiség esetén ugyanúgy érvényes Balatonalmádi területén az ingyenes házhoz szállítás, míg a környező településekre egy jelképes összeg ellenében is szívesen vállaljuk ugyanezt.
Kérdéseikre készséggel nyújtunk felvilágosítást a 06-70/251-7142-es telefonszámon.

 

  
 
Székhely:
8220 Balatonalmádi, Veszprémi út 18.
 
Telefon: +36 70 392 7174
                  06 88 430 112
Email: dr.dani.katalin@gmail.com
 
Nyitvatartás:
 
H-P: 9-13 és 15-18
Szombat: 9-12
Vasárnap: zárva
 
 


Elfogadóhely

maestro MasterCard early 1990s logo

visa visa electron

gls logo