Megaderm akció

 

 

Legyen az a test különböző felületein jelentkező bőrpír, különböző viszkető foltok, megjelenésüknek számtalan oka lehet. Udvaron tartott kutyáknál főként az éjszakai hidegek, a lakásban tartottakat többnyire a fűtött lakásból történő hideg levegővel való érintkezés érinti érzékenyebben, de emellett még számos más oka is lehet. Akár a D-vitamin hiány, a szervezet öregedésével és az ebből adódóan csökkenő hidratáltság, a vitamin- és ásványi anyagban szegény, silány eleség, a fajtajelleg, stb., mind mind a tünetek okozója lehet.

A Megaderm (Virbac) egy kétféle kiszerelésben kapható (10 kg alatti és 10 kg feletti kutyák, macskák részére) bőr- és szőrkondíciónáló táplálék-kiegészítő oldat. Értékes Omega 3, 6 és linolén zsírsavakat, A és E vitamint tartalmaz, amelyek jelenős mértékben csökkentik a fentebb említett panaszokat és az allergiás hajlamú állatok problémáira is segítséget nyújtanak.

A gyártói ajánlás szerint egy kúra 28 napig tart. A dobozban található kis zacskók tartalmát naponta egy alkalommal az eleségre kell önteni, ahonnan azt kedvencünk remek ízesítésének köszönhetően nagy örömmel elfogyasztja és hasznosítja.

  
 
Székhely:
8220 Balatonalmádi, Veszprémi út 18.
 
Telefon: +36 70 392 7174
                  06 88 430 112
Email: dr.dani.katalin@gmail.com
 
Nyitvatartás:
 
H-P: 9-13 és 15-18
Szombat: 9-12
Vasárnap: zárva
 
 


Elfogadóhely

maestro MasterCard early 1990s logo

visa visa electron

gls logo