Trocoxyl

 

 
Nem sír. Nem panaszkodik, hogy itt fáj, ott fáj. Nem sajnáltatja magát. Mi mégis jól látjuk, hogy a mozgása nem a régi. Fekhelyéről nehezebben kell fel, mintha minden mozdulatát meggondolná közben.

A séta körök rövidülnek, egyre több pihenés kell. Nem szívesen ugrik fel a kanapéra, pedig régen az volt a kedvenc helye. A labdája is régóta a sarokban hever.

A kutyák többsége nem jelzi ízületeik fájdalmát, mozgásuk, szokásaik megváltozása viszont annál jobban árulkodik róla. A kutyák többségét 6 éves kor felett érintik a fentiekhez hasonló panaszok, amiket komolyan kell venni, és nem csak az öregedés feltétlen velejárójaként elkönyvelni. Számos korszerű, kutyák számára készült biztonságos hatóanyagot tartalmazó készítménnyel enyhíthetjük kutyánk mozgásszervi panaszait, ezáltal javíthatunk életminőségén, visszaadhatjuk számára a mozgás fájdalommentes örömét.

A fájdalomcsillapítók közül hatékonyságában és alkalmazásának egyszerűségében kiemelkedik a Trocoxil tabletta, melyet havonta csak egyetlen alkalommal kell beadni kedvencének. Hosszan tartó hatása a szervezetből való nagyon lassú kiürülésének tulajdonítható, melynek köszönhetően fájdalomcsillapító és ízületi gyulladás csökkentő hatását a 4. hét végéig kifejti.

A részletekről érdeklődjön patikánkban!

  
 
Székhely:
8220 Balatonalmádi, Veszprémi út 18.
 
Telefon: +36 70 392 7174
                  06 88 430 112
Email: dr.dani.katalin@gmail.com
 
Nyitvatartás:
 
H-P: 9-13 és 15-18
Szombat: 9-12
Vasárnap: zárva
 
 


Elfogadóhely

maestro MasterCard early 1990s logo

visa visa electron

gls logo