Ez finom lesz
 

 

Ha már a sokadik felbontott, de el nem fogyasztott jutalomfalat sorakozik szekrényében, melyre kutyája csak elfordítja a fejét, akkor egy igazi különlegességet szeretnénk ajánlani, mellyel nem csak Ön, de garantáltan kedvence is elégedett lesz.A Profine jutalomfalatok ízletessége nem titkos receptúrában, ízfokozókban rejlik, hanem abban az egyszerű tényben, hogy a kutyák kivétel nélkül szeretik a húst. Ezért ezek a snackek nem is tartalmaznak mást, csak szárított húst kisebb csíkokban, vagy nagyobb szeletekben. Több ízesítéssel is kényeztethetjük kedvencünket (marhás, csirkés, halas-csirkés, kacsás, bárányos), melyek között az allergiás kutyák gazdái is találnak kedvencüknek megfelelőt. A Profine falatokkal elkerülhetjük mindazokat a problémákat, amelyek gyakran együtt járnak más jutalomfalatok etetésével: allergia, emésztési panaszok, étel intolerancia, magas szénhidráttartalom miatt elhízás.

Macskatartók számára apróra szeletelt változatban, csirkés ízesítésben, zsírsavakkal kiegészítve Profine macskás jutalomfalat is kapható.

A szárított hússzeletek puhák, a tasak visszazárható, felbontás után hűtőben tárolva sokáig frissek, ízletesek maradnak.

Egyetlen hátránya ennek a finom csemegének, hogy kedvencünk jó eséllyel, azonnal követeli a következő falatot.

Keresse állatpatikánkban!

  
 
Székhely:
8220 Balatonalmádi, Veszprémi út 18.
 
Telefon: +36 70 392 7174
                  06 88 430 112
Email: dr.dani.katalin@gmail.com
 
Nyitvatartás:
 
H-P: 9-13 és 15-18
Szombat: 9-12
Vasárnap: zárva
 
 


Elfogadóhely

maestro MasterCard early 1990s logo

visa visa electron

gls logo