Kutyak egeszseges taplalasa

 

 

A minőségi kutyaeledelekkel szemben már elvárás, hogy ne csak ízletesek és táplálóak legyenek, azaz fehérje-, zsír- és szénhidráttartalmuk elégítse ki az állatok tápanyag igényét, hanem járuljanak hozzá az állatok egészségének megőrzéséhez is.Ez a meghatározó szemlélete a Belcando kutyaeledeleket gyártó Bewitalnak is. Szuperprémium tápjaikban az alábbi különleges hozzávalókat használja fel:

Szőlőmag: Az élelmiszerek között az egyik legnagyobb antioxidáns tartalommal bír, aminek köszönhetően védi a sejteket, természetes öregedést gátló hatással rendelkezik.

A gondosan megtisztított szőlőmagból kíméletes eljárással (hagyományos hideg sajtolással) nyerik ki az értékes összetevőket.

Azték zsályamag: Ennek a Mexikóból származó olajos magnak kiemelkedően magas a telítetlen zsírsav tartalma, támogatva az egészséges bőrt és szőrzetet, valamint a szívműködést. Továbbá 40 %-a ballasztanyag, ami nagy nedvességmegkötést biztosítva javítja a bélperisztaltikát, formált, egészséges székletet biztosít.

Antarktiszi világítórák: Ez az apró rák mérete ellenére különösen gazdag táplálóanyagokban: vitaminokban, ásványi anyagokban, esszenciális aminosavakban, ízületvédő glükózaminban, telíteten zsírsavakban (omega-3 zsírsavtartalma kétszerese a lazacolajénak!), valamint különböző antioxidánsokban.

Szentjánoskenyér: Ez a tápláló hüvelyes eredetileg a mediterrán térségből származik, tápláló szénhidrátokat és értékes ásványokat tartalmaz. Fontos szerepet játszik az egészséges
bélműködésben, prebiotikus összetevői táplálják a bélflórát.

Sörélesztő: Ez a különösen értékes termék tápláló- és vitalizáló anyagainak nagy száma miatt az egyik legértékesebb összetevője a Belcando eledeleknek. B-vitaminban, aminosavakban, ásványi anyagokban, valamint számos immunerősítő összetevőben gazdag.

Lenmag: Régóta ismert és használt gabonafélénk, melynek rendkívül magas a telítetlen zsírsav tartalma (90%-a a lenolajnak omega zsírsav), valamint olyan nyálkaanyagokat tartalmaz, amelyek jótékonyan bevonják, védik a belet.

Gyógynövények: Válogatott gyógynövények egész sora (csalán, encián, ezerjófű, kamilla, édeskömény, kömény, földiszeder, fagyöngy, cickafark) segíti az állatok betegségekkel szembeni ellenállóképességének fokozását.

Jukka: Az amerikai prériken őshonos, az indiánok által évszázadok óta használt gyógynövény segíti a sejtvédelmet, támogatja a bélműködést, és nem mellékesen csökkenti az ürülék és a vizelet kellemetlen szagát.

Így valójában a gyógyhatású összetevőkben gazdag eledel egyesíti magában egy jó táp, valamint egy sor jótékony hatású táplálék-kiegészítő hatásait, amelynek hosszú távú hatása kutyaévekben mérhető.

  
 
Székhely:
8220 Balatonalmádi, Veszprémi út 18.
 
Telefon: +36 70 392 7174
                  06 88 430 112
Email: dr.dani.katalin@gmail.com
 
Nyitvatartás:
 
H-P: 9-13 és 15-18
Szombat: 9-12
Vasárnap: zárva
 
 


Elfogadóhely

maestro MasterCard early 1990s logo

visa visa electron

gls logo