Biogenic pet

 

Egyedülálló hatóanyagot (természetes növekedési faktort) tartalmazó étrend kiegészítő termék kutyáknak. Összetevőjének hatékonyságát több éves kedvező humán tapasztalatok előzték meg. A növekedési faktorok, valamint a hozzáadott antioxidáns összetevők (E-vitamin, szelén) együttesen segítenek a sérült vagy gyulladt szövetek regenerációjában, támogatják a sejtmegújulást, az immunrendszer működését.



Mikor javasolt az adagolása?

Szőr, bőr problémák (pl. allergia, szőrtüszőatkásság stb.), kiterjedt sérülések esetén csökkenti a gyulladást a bőrben, segíti a sérült hámszövet regenerációját, gyorsabb szőrnövekedést biztosít.
Idős állatoknál fokozza a vitalitást, mozgékonyságot az ízületekben jelentkező gyulladás csökkentése, kötőszövetek (ínak, szalagok) regenerációja és a sejtöregedést lassító hatása révén.

Tartósan gyulladáscsökkentő- és fájdalomcsillapító gyógyszereket szedő kutyáknál enyhíti a gyógyszerek okozta gyomor, bél irritációt (hányás, hasmenés tüneteit), miközben egyidejűleg a fent említett ízületvédő tulajdonsággal bír.

Kétféle kiszerelésben kapható: kis és nagy testű (25 kg feletti) kutyáknak.

A részletekről érdeklődjön patikánkban!

 

  
 
Székhely:
8220 Balatonalmádi, Veszprémi út 18.
 
Telefon: +36 70 392 7174
                  06 88 430 112
Email: dr.dani.katalin@gmail.com
 
Nyitvatartás:
 
H-P: 9-13 és 15-18
Szombat: 9-12
Vasárnap: zárva
 
 


Elfogadóhely

maestro MasterCard early 1990s logo

visa visa electron

gls logo