Drontal 3 havonta

 

 

A kutyákban számtalan nem kívánt lakó élheti nyugodt, háborítatlan féregnapjait. Eszegetnek, szaporodnak, sokasodnak. Ha szeretne idilli életüknek véget vetni, kezelje kedvencét negyedévente féreghajtóval.
Miért fontos ez kutyájának?
A férgek jelenléte legtöbbször rejtve marad, hiszen ez a parazita jól felfogott érdeke is. A látszólag teljesen egészséges, féregmentes kutya is gyakran férges, ugyanis kifejlett férgek általában nem, csak a szabadszemmel nem látható peték ürülnek a bélsárral.

A bélben élősködő férgek ugyanakkor értékes tápanyagokat vonnak el a kutyától, emellett a bélben sérüléseket, gyulladást okozhatnak, gyengítik az eb immunrendszerét.

Miért fontos ez Önnek?
A kutyák bélférgeinek az ember is köztigazdája, ez azt jelenti, hogy a köztes fejlődési alakok (lárvák) az embereket is megbetegíthetik. Különösen a gyerekeket, akik kutyázás és evés közé ritkábban iktatnak be kézmosást.

Miért a Drontal féreghajtókat ajánljuk?
Összetételénél fogva a Drontal plus a kutyákban leggyakrabban előforduló férgek (orsóféreg, kampósféreg, ostorféreg és galandféreg) ellen hatásos. A férgeken kívül a Drontal már Giardia ellen is adható. Már egyszeri adagban biztos védelmet nyújt a férgekkel szemben, így hatásossága megelőzi piaci riválisait, melyeket általában ismételni szükséges. Marhahús ízesítésének köszönhetően a kutyák szívesen elfogadják.

Kezelje Ön is kedvencét negyedévente Drontal tablettával! A csontalakú féreghajtót keresse patikánkban.
A féreghajtás mellet ne feledkezzen meg a rendszeres bolhaírtásról sem! A bolhák ugyanis magukban hordozhatják a galandféreg lárváit, ezáltal a férgesség hordozói lehetnek.

Drontal: Több, mint féregtelenítő c. videó
https://www.youtube.com/watch?v=8lYcN1LvxRk

  
 
Székhely:
8220 Balatonalmádi, Veszprémi út 18.
 
Telefon: +36 70 392 7174
                  06 88 430 112
Email: dr.dani.katalin@gmail.com
 
Nyitvatartás:
 
H-P: 9-13 és 15-18
Szombat: 9-12
Vasárnap: zárva
 
 


Elfogadóhely

maestro MasterCard early 1990s logo

visa visa electron

gls logo