Macskalogika

 

Augusztus 16., súly: 7 kg
Utálom az egészet. Szóval kitalálták nekem ezt a diéta dolgot. Halál felesleges az egész, szerintem pont úgy vagyok jó, ahogy vagyok. Nem mondom a diétás kaja, amit adnak elég finom, de nem értem, hogy miért zárták be a szekrénybe, és miért csak naponta háromszor adnak belőle?

Kérem vissza a konyhába a megpakolt etetőtálamat! És a reggeli tojásomat, virslimet akaroooooooooooom. Holnap felkeresem a macskaügyi ombudsmant.

Szeptember 1., súly: 6,9 kg
Még mindig kitartanak a fogyasztásom mellett. Azt hittem pedig feladják. El sem tudjátok képzelni pedig mennyire hangosan, idegekig hatolóan tudok nyávogni. Még a cuki cica arcom is elővettem, amit tényleg csak vészhelyzetekre tartogatok. De most vészhelyzet van.
Sajnáljuk, Duci, nem lehet. - mondták kedvesen végigsimogatva a reggeli rántottájuk mellől. Hát még én mennyire sajnálom…

November 2., súly: 6,6 kg
Ma felugrottam az ablakba, pedig évek óta nem tudtam már ilyet csinálni. Eszembe jutott erről a kert, meg a régi idők, amikor kint csavarogtam, fára másztam. Ettől totál befordultam. Jó az én hibám, bármikor kimehetnék, csak visszatart annak a kínos esetnek az emléke. Pár éve próbáltam felugrani egy ágra, de az letörött alattam. Minden macska a környéken ezen röhögött vagy egy hétig. Tiszta gáz volt. Azóta nem járok ki.

Január 4., súly: 6,2 kg
Ma átjött a szomszéd. Új macskátok van? Hát a Ducival mi lett?! Nem ismert meg. Először rém zokon vettem, de aztán meg irtó büszke lettem magamra. A kaja az változatlan, de már egészen kezdem megszokni ezt a diéta dolgot. Azért a vasárnapokat szeretem, akkor mindig kapok egy kis sült halat.

Február 14., súly: 6 kg
Ma van Valentin nap, egyben a születésnapom. Tudom rém nyálas dolog, de mit lehet tenni, nem én akartam pont ekkor megszületni. Viszont ma végre kaptam egy kicsit a csirkecombból, ami a kedvencem. Hetek óta nem ettem ilyet.

Április 4., súly: 5,7kg
Ma kimerészkedtem a teraszra.

Június 12., súly: 5,3 kg
Holnap állatorvoshoz kell menni, aki ellenőrzi a súlyomat.

Június 13., súly: 5,1 kg
Megdicsértek! A doki is alig ismert meg, azt mondta, hogy nagyon ügyesen csináltuk. Csináltuk?! Én diétázok, vagy mi.

Július 20., súly: 5 kg
Felmásztam a kertben a fára! És nem tört le az ág, és igazából meg sem kottyant felugrani. Bár mostanában egyre többet vagyok már kint, madarakat kergetek, heccelődöm a szomszédokkal, meg ilyenek. Szóval újra olyan vagyok, mint egy normál macska. Be kell látnom, hogy igazából így sokkal szórakoztatóbb az élet, mint a kanapén heverni naphosszat. Azért továbbra is én maradok Puffancs, de szerencsére már csak a nevemben.

Puffancs 11 hónapig fogyókúrás tápot fogyasztott, aminek eredményeként 2 kg-ot fogyott. A részletekről érdeklődjön a patikában.

  
 
Székhely:
8220 Balatonalmádi, Veszprémi út 18.
 
Telefon: +36 70 392 7174
                  06 88 430 112
Email: dr.dani.katalin@gmail.com
 
Nyitvatartás:
 
H-P: 9-13 és 15-18
Szombat: 9-12
Vasárnap: zárva
 
 


Elfogadóhely

maestro MasterCard early 1990s logo

visa visa electron

gls logo