Segítség hasmenés esetén

 

Hatékony segítség hasmenés esetén

Kutyák, macskák körében rendkívül gyakoriak a hasmenéssel járó betegségek. Vírusok, baktériumok, egysejtű élősködők, táplálási hibák, allergia és számos bélbetegség állhat a hasmenés hátterében. Bár a kórokok különbözőek, a bélben zajló folyamatok általában hasonlóak: a bélflóra érzékeny egyensúlya felborul, a jótékony baktériumok, gombák kiszorulnak, a bélfal károsodik.

Ekkor nyújt hatékony kiegészítő segítséget a Pro-kolin paszta, mely a humán gyógyászatban is ismert és bizonyított Protexin termékcsalád állatorvosi tagja.

A Pro-kolin tartalmazza az egészséges bél mikroflórájában megtalálható mikroorganizmusokat, azokat tápláló prebiotikumot, ezen kívül kolint és pektint, melyek megkötik a méreganyagokat, valamint nyugtatják a bél sérült nyálkahártyáját. Ennek a háromféle összetevőnek egymást segítő, kiegészítő hatása a készítmény gyors hatásának a titka, mely az egyik piacvezető készítménnyé tette.

Adagolása: naponta 2x 1-2 ml (macskák és kölyökkutyák számára), 2x2-5 ml naponta (felnőtt kutyák számára) a tünetek elmúltáig (általában 3-5 napig).

Ára: 4900 Ft/30 ml

A készítmény alkalmazása nem helyettesítheti az állatorvosi vizsgálatot, a pontos diagnózis felállítását, a szakszerű oki terápiát és diétát, melyek nélkülözhetetlenek a teljes gyógyuláshoz.

  
 
Székhely:
8220 Balatonalmádi, Veszprémi út 18.
 
Telefon: +36 70 392 7174
                  06 88 430 112
Email: dr.dani.katalin@gmail.com
 
Nyitvatartás:
 
H-P: 9-13 és 15-18
Szombat: 9-12
Vasárnap: zárva
 
 


Elfogadóhely

maestro MasterCard early 1990s logo

visa visa electron

gls logo