Virsli és párizsi helyetta

 

Virsli és párizsi helyett

A legedzettebb kismacskák érzékeny emésztése sincs felkészülve újdonsült gazdáik jóindulatára, mikor első útjuk az új családtaggal a hűtő felé vezet és felvágottal, tejjel kínálja őt.

A házi koszt és gyenge minőségű konzerves eledelek szinte kivétel nélkül hasmenést okoznak a még éretlen emésztésű kölykökben. Ideális választás számukra egy jó minőségű kölyök macskáknak készült száraz eledel, amit apró szemcseméretének köszönhetően már akár 4-5 hetes koruktól el tudnak rágcsálni.

A Royal Canin Weaning tápja kifejezetten a 4 hónapos kor alatti kölykök számára készült. Teljes értékű összetétele biztosítja mindazokat a tápanyagokat, amikre ezeknek a kis örökmozgóknak szükségük van gyors fejlődésükhöz, gyenge immunrendszerük megerősödéséhez, vázszerkezetük optimális kialakulásához. Továbbá a szoptató nőstények etetésére is ajánlott megemelkedett energiaigényük fedezésére a 6-8 hétig tartó szoptatási időszakban.

Kiszerelés: 400g, 2 kg

Napi ajánlott mennyiséget betartva a 2 kg-s kiszerelés bő 6 hétig elegendő a kölyöknek, így nemcsak ízletes és prémium minőségű, de gazdaságos eledel is kis kedvencünknek.

  
 
Székhely:
8220 Balatonalmádi, Veszprémi út 18.
 
Telefon: +36-70-251-7142
                  06-88-430-112
Email: 
 
Nyitva tartás:
Hétfőtől péntekig 9-13 és 15-18
Szombaton 9-12
 


Elfogadóhely

maestro MasterCard early 1990s logo

visa visa electron

gls logo