Patikánkban kapható készítmények ízületi panaszokra:

 

1. Ízületvédők

 

Aptus apto-flex szirup
Új típusú kombinált porcvédő készítmény. A porc és az inak egészségére ható tradicionális anyagok (glükózamin- szulfát, kondroitin-szulfát, MSM) ideális kombinációja hatékony hialuronsavval és kollagénnel került kiegészítésre. Az ízletes szirup kiszerelés könnyű adagolást tesz lehetővé. Általános adagja: kutya 5 ml/ 20 kg, macska 5ml/állat.  Kiszerelés: 500 ml.
Összetétel: glükózamin-szulfát, kondroitin-szulfát, nátrium-hialuronát, kollagén, E-vitamin, MSM.

 

Arthromed kapszula
Kutyáknak készült táplálékkiegészítő új-zélandi zöldhéjú kagyló (Perna canaliculus) kivonattal, amely különösen nagy mennyiségben tartalmaz glükózaminoglikánokat. Adagolás: 1-2 kapszula az állat nagyságától függően. A kúra első 10 napjában a megadott adag kétszeresét célszerű beadni a gyorsabb hatóanyag-bevitel érdekében. Kiszerelés: 60 db.
Összetétel: tenyésztett új-zélandi zöldhéjú kagyló kivonat 

 

Flexivet go tabletta
Nagy mennyiségű glükózamin tartalmú táplálék-kiegészítő. A glükózamin egy olyan univerzális építőelem, amelyből a többi nélkülözhetetlen glükózaminoglikánt is elő tudja állítani a szervezet. A glükozamin gyulladáscsökkentő hatással is bír. Hatékony a macskák fájdalmas húgyhólyaggyulladása ellen, mert a húgyhólyag nyálkahártyáján a glülozaminoglikánok védőréteget alkotnak. Ízletes, az állatok szívesen elfogyasztják. Adagolás: naponta egyszer, testmérettől függően ¼-1 ½ tabletta naponta. Kiszerelés: 8 tabletta/levél.
Összetétel: glükózamin-hidroklorid

 

Kestitm Izul

Glyco-flex 600 (GF 600) tabletta
A készítmény természetes új-zélandi zöldhéjú kagyló kivonatból származó porcvédő glükózaminoglikánokat tartalmaz. A hozzáadott sörélesztő értékes ásványi anyagok (különösen króm), fehérjék, B- vitaminok és biotin forrása. A benne levő lucernakivonatból származó klorofil erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő vegyület. Adagolás: az állat méretétől függően az első 5 hétben 2-4, azt követően 1-3 tabletta. Kiszerelés: 120 vagy 300 db.
Összetétel: új-zélandi zöldhéjú kagyló kivonat, sörélesztő, lucernakivonat

 

Nutradyl tabletta
Kutyák számára készült táplálék-kiegészítő, mely újzélandi kagyló kivonatából származó omega zsírsavakat, glükózaminoglikánt és MSM-t tartalmaz. Az omega zsírsavak természetes gyulladáscsökkentő tulajdonsággal bírnak. Adagolás: testmérettől függően 1-2 tabletta/nap. Kiszerelés: 60 db.
Összetétel: újzélandi zöldkagyló kivonat, glükózamin, MSM, magnézium-szulfát, C-vitamin

 

Synoquin tabletta
Egyedülálló ízesített porcvédő táplálék kiegészítő, mely ötvözi magában a porcépítéshez és a gyulladás csökkentéshez szükséges anyagokat. Porcvédőként glükózamin és kondroitin található benne, ez utóbbi kiválóan hasznosuló, újdonságnak számító sertés eredetű kondroitin-szulfát. Ezeken kívül a Synoquin egyediségét egy természetes gyulladás csökkentő komponens, a NAG (N-acetil-D-glükózamin) adja, mely akár gyulladáscsökkentő gyógyszerek nélkül enyhítheti a fájdalmas ízületgyulladást. Adagolás: 1 tabletta/25-40 kg. Kiszerelés: 30 db.
Összetétel: glükózamin-hidroklorid, kondroitin-szulfát, N-acetil-D-glükózamin, C-vitamin, cink

 

2. Gyulladáscsökkentők, fájdalomcsillapítók

 

https://www.facebook.com/LutraAllatpatika/

  
 
Székhely:
8220 Balatonalmádi, Veszprémi út 18.
 
Telefon: +36 70 392 7174
                  06 88 430 112
Email: dr.dani.katalin@gmail.com
 
Nyitvatartás:
 
H-P: 9-13 és 15-18
Szombat: 9-12
Vasárnap: zárva
 
 


Elfogadóhely

maestro MasterCard early 1990s logo

visa visa electron

gls logo