Angel E

 

 

A kutyák szemkörnyéki barnás elszíneződése azért jön létre, mert a kifolyó könny a szőrön nagyon jó táptalaja a különféle, amelyek a könnyes szőrben megtapadva szaporodnak, aminek következményeként az anyagcseretermékeik színezik barnás/sárgásra a szőrt. A gyakran könnyező fajtáknak amúgy mindig egy kicsit gyulladt a szeme, így tehát már eleve lesz a kifolyó könnyükben is baktérium, bármennyire is tisztán tartják a szeme körüli területet. Az Angel's Eyes-ben két erősen gyulladáscsökkentő, és antibakteriális hatású gyógynövény található, a tőzegáfonya és az orvosi zilisz.

Ezek a szervezetbe kerülve csökkentik a baktériumok számát a könnyben, illetve a könnyel kiválasztódva a baktériumok szőrön való megtapadását is korlátozzák.

A készítmény adása után is ugyanúgy kell törölgetni a szem körüli területet, mert ha elhanyagolják, akkor egy idő után meg fognak ott ismét tapadni a bacik. A termék nem tartalmaz antibiotikum, tehát elpusztítani nem tudja azokat, csak a számukat csökkenteni, ez viszont csak akkor lesz hatásos és tartós, ha mellette tisztán is tartják az adott területen a szőrt.
A már meglévő barnás elszíneződést nem tünteti el, tehát elsősorban az újonnan nőtt szőrt védi az elszíneződéstől, fehérítő hatása nincs.

A cikk és további hasznos olvasnivalók Facebook-oldalunkon: http://on.fb.me/1nSmrXZ

 

 

  
 
Székhely:
8220 Balatonalmádi, Veszprémi út 18.
 
Telefon: +36 70 392 7174
                  06 88 430 112
Email: dr.dani.katalin@gmail.com
 
Nyitvatartás:
 
H-P: 9-13 és 15-18
Szombat: 9-12
Vasárnap: zárva
 
 


Elfogadóhely

maestro MasterCard early 1990s logo

visa visa electron

gls logo