Csirkefrász
 
 
Csirkefrász!

A héten megérkezett patikánkba a Belcando gabonamentes, halas tápja (Belcando Grainfree Ocean), mely tökéletes választás lehet az allergiás kedvenceknek.

A táp sajátossága, hogy a benne található állati eredetű fehérjék kizárólag tengeri állatok (lazac, hering, antarktiszi világítórák) húsából származnak (tehát csirke, marha, sertéshús és tejmentes), valamint nem a szokásos növényi összetevőket (búza, kukorica, rizs, szója) tartalmazza, hanem 13%-ban amaránttal készült.
Az amaránt, avagy disznóparéj az ősi inka és azték kultúrában a kukorica mellett a fő táplálékforrás volt, manapság magas fehérje, antioxidáns és ásványi anyag tartalmának köszönhetően fedezték fel újra ezt az értékes, tápláló kultúrnövényt. De a jótékony összetevők sora ezzel még nem ért véget. Az eledel tartalmaz az egészséges szőrzet és bőr biztosítására lazacolajat, szőlőmag kivonatot, élesztőt, szentjánoskenyeret és értékes szárított gyógynövényeket.

A tápot nem csak azoknak ajánljuk, akiknek a kutyája állandó bőr-és fülproblémákkal küzd, vagy egészséges, de allergiára hajlamos fajtájú ebet tart, hanem azoknak a tudatos vásárlóinknak is, akik felismerve az egészséges, természettel harmóniában álló táplálkozás fontosságát kedvencüknek is szeretnének egy mesterséges összetevőktől mentes, egészséges eledelt választani.
  
 
Székhely:
8220 Balatonalmádi, Veszprémi út 18.
 
Telefon: +36 70 392 7174
                  06 88 430 112
Email: dr.dani.katalin@gmail.com
 
Nyitvatartás:
 
H-P: 9-13 és 15-18
Szombat: 9-12
Vasárnap: zárva
 
 


Elfogadóhely

maestro MasterCard early 1990s logo

visa visa electron

gls logo