Versele Laga

 

Kedves gazdám!

Tudta , hogy bár rágcsáló vagyok, de nem magevő, mint a hörcsög? Sőt, hogy kifejezetten ártalmas számomra a nagy mennyiségben fogyasztott gabonamag?

A kukoricát, búzát, napraforgómagot tartalmazó „tengerimalactápok” a malacok egészségére rendkívül károsak, bélrendszerüket megterhelik, elhízáshoz, súlyos esetben végzetes emésztési problémához vezethetnek. Legmegfelelőbb választás számukra egy olyan pelletált táp, mely nagyobb rész rostot, és kis mennyiségű keményítőt tartalmaz. Ezért ajánljuk patikánkban a Versele-Laga prémium minőségű eledeleit.

A Cavia Complete táp teljesen gabonamentes, hosszú szálú, őröletlen rostokat tartalmaz, ami hozzájárul folyamatosan növekvő fogaik koptatásához és emésztésük egyensúlyához. A táp alacsony energiatartalma segíti az ideális testsúly megtartását, a hozzáadott prebiotikumok egészséges bélflóráról gondoskodnak, valamint magas C-vitamin tartalma biztosítja számukra ezt a nélkülözhetetlen vitamint, mely előállítására szervezetük (az emberhez hasonlóan) nem képes.

A Cavia Nature táp szintén nagy mennyiségű rostot tartalmaz ízletes szárított gyógynövényekkel, zöldségekkel, gyümölcsökkel kiegészítve, C-vitamin hozzáadásával, gabona magvak nélkül.
Az extrudált tápok ajánlott napi adagját ne lépjük túl, és minden esetben kínáljunk melléjük jó minőségű szénát és friss ivóvizet! Néhány fontos táplálási alapelv betartásával tengerimalacunk hosszú évekig egészségesen élhet mellettünk.

  
 
Székhely:
8220 Balatonalmádi, Veszprémi út 18.
 
Telefon: +36 70 392 7174
                  06 88 430 112
Email: dr.dani.katalin@gmail.com
 
Nyitvatartás:
 
H-P: 9-13 és 15-18
Szombat: 9-12
Vasárnap: zárva
 
 


Elfogadóhely

maestro MasterCard early 1990s logo

visa visa electron

gls logo